HvorKanManSe

Hvilken kanal viser French Open?

French Open er en af de største tennisturneringer i verden. Tennisfans fra hele verden vil sidde klar til at følge med i de intense kampe og se deres yndlingsspillere konkurrere.Hvis du er interesseret i at vide, hvor du kan se French Open 2023, har vi gode nyheder til dig. 

 

Discovery Networks har sikret sig rettighederne til at vise French Open i Danmark. Hvilket betyder, at du kan følge med på Eurosport 1 og Eurosport 2. Der er derudover også mulighed for at streame turneringen på de to streamingtjenester, Eurosport Player og Discovery+.

 

Eurosport 1 og Eurosport 2 er velkendte for deres omfattende sportsdækning og vil være det perfekte valg for tennissfans, der ønsker at følge med i alle de spændende kampe og se verdens bedste spillere i aktion.

 

Du bør derfor undersøge hvorvidt disse to kanaler indgår i dit nuværende tv-abonnement. Hvis dette ikke er tilfældet, har vi nedenunder fundet 3 forskellige tv-pakker, der alle indeholder både Eurosport 1 og Eurosport 2. 

Produkt

VÆLG SELV TV-PAKKE

177 kr.

Pris/md.

199 KR. I OPRETTELSE

Produkt

STOR TV-PAKKE

659 kr.

Pris/md.

0 KR. I OPRETTELSE

47 TV-KANALER

SPORT

STREAMING

Produkt

STOR TV-PAKKE

779 kr.

Pris/md.

0 KR. I OPRETTELSE

57 TV-KANALER

SPORT

STREAMING

Streaming muligheder af French Open 2023

To ud af de tre tv-pakker er rimelig dyre, hvis du kun er ude efter at se French Open. 

 

Derfor er der heldigt, at Discovery Networks også har gjort French Open tilgængeligt via to forskellige streamingtjenester. Disse to streamingtjenester er Discovery+ og Eurosport Player. 

 

Udover fleksibiliteten ved at se turneringen på dine egne vilkår har streaming også en økonomisk fordel. 

 

Abonnementer til Eurosport Player og Discovery+ er en del billigere, sammenlignet med tv-pakkerne. 

 

French Open 2023 er en begivenhed, som tennissfans ikke vil gå glip af, og Discovery Networks har gjort det muligt for mange mennesker at følge med i turneringen. Uanset hvilken mulighed du vælger, er der masser af Grand Slam kampe i vente. 

 

Her hos HvorKanManSe.dk har vi haft en stor dækning af French Open i år. Du bør derfor tjekke disse artikler ud:

Der er sport i abonnementet eftersom at disse kanaler/streamingtjenester er inkluderet:

TV3+ | Viaplay Total