HvorKanManSe

Hvilken kanal viser Superliga?

Vi har udarbejdet denne guide til alle Superliga fans, der ønsker at holde sig opdateret med hvor de kan se kampene fra Superligaen henne. 

 

I Danmark er rettighederne til at vise Superligaen fordelt mellem flere forskellige tv-kanaler, hvilket kan betyde at du skal have flere tv-kanaler for at kunne være sikker på at kunne følge dit yndlingshold. 

 

Superligaen vil blive dækket af forskellige tv-kanaler, disse inkluderer TV3 Sport, TV3+, TV3 Max og V Sport Ultra HD.  Hver kanal vil vise et udvalg af Superliga-kampene.

 

På tv-kanalerne vil der være eksperter til at analysere kampene og dygtige kommentatorer, der sørger for, at du er opdateret med de seneste nyheder, resultater og højdepunkter fra ligaen.

 

Vi har samlet en oversigt over de relevante tv-kanaler og hvilke tv-pakker, de indgår i. Dette gør det nemt for dig at sammenligne de forskellige tv-pakker. Klik på en af tv-kanalerne nedenfor, og vi viser dig, hvilke tv-pakker der inkluderer den specifikke kanal.

fra

249

kr./md.

fra

249

kr./md.

fra

249

kr./md.

fra

779

kr./md.

Hvilken streamingtjeneste viser Superliga?

I Danmark har Viaplay og Discovery+ sikret sig streamingrettighederne til at vise Superliga-kampe, hvilket giver dig mulighed for at streame kampe direkte fra din foretrukne enhed.

 

En af fordelene ved at streame Superliga-kampe via enten Viaplay eller Discovery+ er den fleksibilitet, det giver dig. Det giver dig mulighed for at se kampe, uanset hvor du er, ved hjælp af din smartphone, tablet eller computer.

 

En fordel ved at vælge Discovery+ over Viaplay er, at det normalt er en lidt billigere løsning, også sammenlignet med at købe tv-kanalerne.

449

kr./md.

129

kr./md.

Skrevet af

Oliver Vibjerg Søby

Oliver er en stor Inter-fan. Hans artikler fokuserer på at give læserne indsigt i de bedste og billigste muligheder for at se sportsbegivenheder.

Der er sport i abonnementet eftersom at disse kanaler/streamingtjenester er inkluderet:

TV3+ | Viaplay Total