HvorKanManSe

Hvilken kanal viser US Open?

I Danmark er det Eurosport, der har sikret sig rettighederne til at vise US Open. 

 

Hvis du er tennisfan og derfor ønsker at følge hver kamp under US Open, kan du nyde fuld dækning af hele turneringen på to af Eurosports tv-kanaler – Eurosport 1 og Eurosport 2.

 

Dette betyder, at du ikke går glip af en eneste kamp eller et vigtigt øjeblik fra denne prestigefyldte begivenhed.

 

Eurosport er kendt for sin dækning af store sportsbegivenheder og specielt tennis, deres dækning af US Open er ingen undtagelse. Udover alle tenniskampene i US Open vil der også være ekspertanalyser og gode kommentatorer, der hjælper med at forbedre seeroplevelsen. 

 

Hvis du er interesseret i at følge US Open i Danmark, skal du altså tænde dit tv på enten Eurosport 1 eller Eurosport 2.

 

Det er derfor et “must” at du har en tv-pakke, hvor de to tv-kanaler indgår. Vi har lavet et overblik over hvilke tv-pakker, de to kanaler indgår i. Her kan du så sammenligne de forskellige priser fra de forskellige tv-udbydere. 

 

Du kan ved at trykke på en af de to nedenstående kanaler, få adgang til dette overblik. 

fra

249

kr./md.

fra

249

kr./md.

Hvilken streamingtjeneste viser US Open?

Streaming bliver mere og mere populært til at se sportsbegivenheder på, og US Open er ingen undtagelse.

 

Udover at tilbyde tv-dækning af turneringen på Eurosport 1 og Eurosport 2, har Eurosport selvfølgelig også en streaming mulighed i form af Discovery+.  

 

Discovery+ er en streamingtjeneste, der er en del af Eurosport-familien, og den giver tennisfans i Danmark adgang til en omfattende dækning af US Open. 

 

En af fordelene ved streaming af US Open via Discovery+ er den fleksibilitet, det giver seerne. Du kan følge turneringen live eller streame kampe og highlights på tidspunkter, der passer bedst til dig.

 

Dette er især praktisk, hvis du er på farten eller ikke har adgang til dit tv, da du kan streame indholdet på din smartphone, tablet eller computer.

 

En anden fordel ved at vælge streamingmuligheden er, at det normalt er en lidt billigere løsning end at købe de to tv-kanaler Eurosport 1 og Eurosport 2. 

 

Ligesom ved Eurosport 1 og Eurosport 2, har vi også samlet de tv-pakker, hvor at Discovery+ indgår. 

129

kr./md.

Skrevet af

Oliver Vibjerg Søby

Oliver er en stor Inter-fan. Hans artikler fokuserer på at give læserne indsigt i de bedste og billigste muligheder for at se sportsbegivenheder.

Der er sport i abonnementet eftersom at disse kanaler/streamingtjenester er inkluderet:

TV3+ | Viaplay Total