HvorKanManSe

Hvilken kanal viser Champions League finale?

Champions League finalen er en af årets højdepunkter for fodboldfans over hele verden. Kampen er i år mellem Manchester City og Inter, opgøret vil blive spillet i Istanbul. Som fodboldfan er det vigtigt at vide, hvor man kan se Champions League finalen. 

 

I 2023 er rettighederne til at vise Champions League finalen ejet af Viaplay Group AB. De har valgt kun at gøre kampen tilgængelig på en tv kanal i Danmark, dette er TV3+. 

 

Vi vil gerne gøre opmærksom på at vi har fundet en måde hvorpå du kan se kampen helt gratis og 100% lovligt. Vi har skrevet en artikel omkring dette, du kan læse her

 

Kampen vil starte klokken 21, d.10 Juni, men allerede flere timer inden vil du kunne se optakt og få analyse af de to mandskaber. 

 

Det er vigtigt at tjekke om TV3+ indgår i din tv-pakke. Hvis dette ikke er tilfældet, vil vi anbefale at du får købt en tv-pakke med kanalen. 

 

Nedenunder har vi vist 3 mulige tv-pakker, hvor at TV3+ indgår. 

Produkt

VÆLG SELV TV-PAKKE

177 kr.

Pris/md.

199 KR. I OPRETTELSE

Produkt

STOR TV-PAKKE

659 kr.

Pris/md.

0 KR. I OPRETTELSE

47 TV-KANALER

SPORT

STREAMING

Produkt

STOR TV-PAKKE

779 kr.

Pris/md.

0 KR. I OPRETTELSE

57 TV-KANALER

SPORT

STREAMING

TV3+  har en lang historie med at være kanalen, hvor man kan se Champions League kampe. Der vil dog også være mulighed for at streame Champions League finalen. Dette åbner op for mere fleksibilitet, især for dem der er på farten eller ikke har adgang til et tv.

 

Eftersom at Viaplay Group AB har købt rettighederne til at vise Champions League finalen, så er Viaplay også den eneste streamingtjenester i Danmark, der har rettigheder til at vise kampen. 

 

Uanset om du vælger at se Champions League-finalen på TV3+ eller foretrækker at streame kampen via en online-platform som Viaplay, er det vigtigt at planlægge i forvejen for at sikre, at du ikke går glip af kampen. 

Produkt

VIAPLAY TOTAL

449 kr.

Pris/md.

0 KR. I OPRETTELSE

STREAMING

SPORT

Der er sport i abonnementet eftersom at disse kanaler/streamingtjenester er inkluderet:

TV3+ | Viaplay Total