HvorKanManSe

Hvor kan man se Australian Open? 2024

TV

fra

249

kr./md.

fra

249

kr./md.

Streaming

129

kr./md.

Billigste mulighed

129

kr./md.

Vil du se Australian Open på stadion?

Hvis du vil rejse til Australien og se Australian Open på stadion, så har vi lavet en komplet guide til hvor du køber kampbilletter. Herudover giver vi gode råd til i hvilket område, du bør bo i, samt hvor du finder billige flybilletter og andre gode tips og råd. 

Indholdsfortegnelse

Hvilken kanal viser Australian Open?

Hvis du er en stor tennis fan, der er ivrig efter at følge hvert se Australian Open, er det vigtigt at vide, hvilken kanal der viser begivenheden. I Danmark er du i held, for Australian Open kan nydes direkte fra komforten af dit eget hjem på Eurosport 1 og Eurosport 2.

 

Eurosport 1 og Eurosport 2 indgår i en masse tv-pakker. Udover tennis bliver der på Eurosport kanalerne også vist flere andre sportsgrene. 

Hvornår starter Australian Open? 2024

Australian Open begynder den 15. januar og fortsætter helt frem til den 28. januar. I denne periode vil Melbourne Park, det legendariske hjem for Australian Open, blive forvandlet til en tennisoase, hvor verdens bedste spillere konkurrerer om ære, titler og hæder.

 

Hvor mange runder er der i Australian Open?

Australian Open er en tennisturnering, der giver spillere fra hele verden mulighed for at konkurrere mod hinanden. Men hvor mange runder er der egentlig i Australian Open?

 

I Australian Open er der i alt syv runder, der udgør vejen til titlen. Hver runde repræsenterer en trinvis eliminering, hvor spillerne kæmper for at avancere til næste niveau og komme tættere på det ultimative mål – at blive kronet som vinder af Australian Open.

 

Lad os kort gennemgå de syv runder i Australian Open:

 

1. Runde – 128 spillere er med i første runde. 

2. Runde – 64 spillere overlever til anden runde. 

3. Runde – 32 spillere er tilbage i tredje runde. 

4. Runde – I fjerde runder er der kun 16 spillere tilbage. 

Kvartfinale – I en kvartfinale er der naturligvis kun 8 spillere tilbage. 

Semifinale – Der er 4 spillere involveret i semifinalen. 

Finale – De 2 bedste spillere kommer til at stå overfor hinanden i finalen. 

Hvornår spiller Holger Rune Australian Open?

Det præcise tidspunkt for Holger Runes kampe i Australian Open vil afhænge af turneringsplanen og lodtrækningen. 

 

Det er vigtigt at følge med i den officielle turneringsplan og opdateringer fra Australian Open for at holde dig opdateret om Holger Runes specifikke kamptidspunkter og modstandere. Som en top-10 spiller vil han blive tildelt en plads i hovedturneringen og skal ikke i gennem nogle kvalifikationsrunder. 

Hvornår spilles finalen i Australian Open 2024?

Finalerne for de forskellige turneringer i Australian Open 2024 spilles over to dage, nemlig den 27. og 28. januar. 

 

På disse dage vil de sidste to spillere eller par stå ansigt til ansigt på Rod Laver Arena, den ikoniske hovedbane i Melbourne Park, hvor de vil kæmpe om æren, titlen og trofæet i deres respektive konkurrencer. 

Hvad får vinderen af Australian Open?

At blive kronet som vinder af Australian Open er en kæmpe sportslig præstation, og udover æren og titlen får vinderne også en betydelig præmiesum. Lad os tage et kig på, hvad vinderen af Australian Open modtager.

 

I henhold til de seneste oplysninger om præmiepenge, blev Australian Open 2023 afholdt med en samlet præmiepulje på $76,5 millioner, en stigning på 3,4 procent i forhold til året før. Præmiepengene er fordelt på de forskellige kategorier i turneringen.

 

For singlerækken i hovedturneringen vil vinderen af herresingle og damesingle tage hjem med $2.975 millioner hver. Dette beløb udgør en betydelig del af den samlede præmiepulje.

 

Det er vigtigt at bemærke, at præmiepengene stiger i hver runde af turneringen, og selv de spillere, der når semifinalerne, vil modtage en betydelig belønning. Semifinalisterne får $925.000 hver.

 

Præmiepengene for de øvrige kategorier, såsom double- og kvalifikationsspillerne, har også set stigninger i forhold til tidligere turneringer. For eksempel modtager doubleteams i første runde $30.975, og kvalifikationsspillerne i første runde får $26.000.

 

Hvor spilles Australian Open?

Australian Open bliver afholdt på Melbourne Park i Melbourne, Australien. Melbourne Park er en imponerende sportsfacilitet, der er specielt designet til Australian Open. Det omfatter flere tennisbaner af verdensklasse, træningsfaciliteter, indendørs arenaer og meget mere.

 

Turneringen strækker sig over flere baner på Melbourne Park, herunder Rod Laver Arena, Margaret Court Arena, Melbourne Arena og flere udendørsbaner. Rod Laver Arena, der er den største og mest ikoniske bane, er vært for de største kampe og finaler under Australian Open.

 

Andre artikler omhandlende Australian Open

Vi har skrevet uddybende artikler omkring Australian Open og alle dets facetter. Disse artikler kan du se her nedenunder. 

Der er sport i abonnementet eftersom at disse kanaler/streamingtjenester er inkluderet:

TV3+ | Viaplay Total