HvorKanManSe

Hvor kan man se Champions League finale gratis?

Champions League-finalen er en af årets største sportsbegivenheder! I Danmark er det dog vanvittigt dyrt at få lov til at se. Enten skal du have en dyr tv-pakke eller en streamingtjenester, der minimum koster 400 kroner om måneden. 

 

Heldigvis er der et alternativ og det er på ingen måder ulovligt! Ved brug af en VPN, vil du kunne udnytte en gratis streamingmulighed, så du faktisk kan se Champions League-finalen helt gratis. I denne artikel vil vi guide dig i gennem hele processen. 

 

Vi har opdelt guiden i nogle trin, som du kan følge. 

 

Trin 1 – Skaf en VPN-tjeneste:
De fleste streamingtjenester i verden har geografiske begrænsninger, så for at få adgang til de streamingmuligheder der er i andre lande skal du have en VPN-tjeneste. 

 

De fleste VPN-tjenester reklamerer med at have “30 dages pengene tilbage garanti”. Dette er vigtigt at huske fordi når Champions League finalen er slut, kan du skrive til dem og sige at du gerne vil have dine penge tilbage. 


Jeg har selv afprøvet dette og testet at det virker. Som regel får du dine penge tilbage efter nogle få dage. 

 

Vi anbefaler at du bruger NordVPN, da de lige præcis har “30 dages pengene tilbage garanti”. Derudover er det den førende VPN-tjeneste på markedet. 

 

Det skal også siges at vi fraråder en hver VPN som er komplet gratis, såsom Hola.

Produkt

VPN-Tjeneste

94 kr.

Prisen er på min. 94 kr/md. 

Men ved at bruge "30 dages pengene tilbage" får du det gratis. 

Pris/md.

+ 60 Lande

+ 5.000 Servere

Trin 2 – Ændre din lokation

Når du har fået installeret NordVPN på din computer, skal du gå ind og tilknytte en britisk server. Ved at vælge en britisk server, vil det nu ligne at du sidder et sted i Storbritannien. 

 

Dette giver dig adgang til alle de muligheder, som er blevet gjort tilgængelig for briterne. Grunden til at du skal vælge en britisk server kommer vi ind på, i næste trin. 

 

Trin 3 – Se kampen gratis med BT Sport

Nu kan du se kampen helt gratis på den officielle Youtube kanal for BT Sport:

https://www.youtube.com/watch?v=iVcqVxaauJo

 

Grunden til at dette er en mulighed skyldes at BT Sport siden 2015/16 sæsonen, har valgt at gøre det komplet gratis for alle britere at se kampen.

 

Kampen bliver også vist via deres egen app, men denne er mere besværlig at tilgå som dansker. 

Der er sport i abonnementet eftersom at disse kanaler/streamingtjenester er inkluderet:

TV3+ | Viaplay Total