HvorKanManSe

Hvor kan man se Champions League finale?

Fodboldfans fra hele verden ser frem til Champions League-finalen 2023. Bliver det Manchester City eller Inter, der kalde sig for Europas bedste hold? 

 

Hvis du er en af de mange fans, der ønsker at se finalen, er der flere muligheder tilgængelige for dig. Uanset om du foretrækker at streame finalen online eller at se den på dit tv. 

 

Vi har for nyligt opdaget en måde hvorpå, du kan få lov til at se Champions League finalen helt gratis. Tjek vores artikel ud omkring hvordan. 

Hvor kan man streame Champions League finale?

Hvis du ønsker at streame Champions League-finalen 2023, er den eneste mulighed at bruge Viaplay. Ved Viaplay vil det være nødvendigt at købe deres pakke, der inkluderer sport. 

 

Ved at abonnere på Viaplay kan du se kampen live og nyde når de to bedste hold kæmper om trofæet.

Produkt

VIAPLAY TOTAL

449 kr.

Pris/md.

0 KR. I OPRETTELSE

STREAMING

SPORT

Champions League finalen på TV

Hvis du foretrækker at se Champions League-finalen på dit tv, skal du have adgang til tv-kanalen TV3+. Tjek din tv-pakke for at bekræfte, at den inkluderer TV3+. 

 

Hvis du ikke har adgang til TV3+, så er det stadig værd at undersøge om det er muligt at få en ny tv-udbyder. Nedenunder er der vist 3 tv-udbyderes priser for at komme til at se Champions League finalen.  

Produkt

VÆLG SELV TV-PAKKE

177 kr.

Pris/md.

199 KR. I OPRETTELSE

Produkt

STOR TV-PAKKE

659 kr.

Pris/md.

0 KR. I OPRETTELSE

47 TV-KANALER

SPORT

STREAMING

Produkt

STOR TV-PAKKE

779 kr.

Pris/md.

0 KR. I OPRETTELSE

57 TV-KANALER

SPORT

STREAMING

Hvad tid starter Champions League finalen?

Champions League finalen vil starte klokken 21, den 10. Juni. Den vil blive spillet i Istanbul på Atatürk Olympiske Stadion. Hvis du dog ser kampen hjemmefra sofaen af, kan du allerede nogle timer inden kampen starter få se optakten af kampen, uanset om du ser den på Viaplay eller Tv3+. 

Der er sport i abonnementet eftersom at disse kanaler/streamingtjenester er inkluderet:

TV3+ | Viaplay Total