HvorKanManSe

Hvor kan man se Fodbold?

Champions League

TV

fra

249

kr./md.

fra

249

kr./md.

fra

249

kr./md.

fra

779

kr./md.

Streaming

449

kr./md.

Billigste mulighed

fra

249

kr./md.

Premier League

TV

fra

249

kr./md.

fra

249

kr./md.

fra

249

kr./md.

fra

779

kr./md.

fra

249

kr./md.

Streaming

449

kr./md.

Billigste mulighed

fra

249

kr./md.

La Liga

TV

fra

249

kr./md.

fra

249

kr./md.

Streaming

fra

219

kr./md.

Billigste mulighed

fra

219

kr./md.

Serie A

TV

fra

249

kr./md.

fra

249

kr./md.

Streaming

fra

219

kr./md.

Billigste mulighed

fra

219

kr./md.

Bundesliga

TV

fra

249

kr./md.

fra

249

kr./md.

fra

249

kr./md.

Streaming

449

kr./md.

Billigste mulighed

fra

249

kr./md.

Superligaen

TV

fra

249

kr./md.

fra

249

kr./md.

fra

249

kr./md.

fra

779

kr./md.

Streaming

449

kr./md.

129

kr./md.

Billigste mulighed

129

kr./md.

Indholdsfortegnelse

TV/Streaming rettigheder til Fodbold

Fodbold er en af verdens mest populære sportsgrene. Af den årsag er der ofte enorm rift over TV og streaming rettighederne til at vise kampene. 

 

TV og streaming rettighederne bliver forhandlet med nogle års mellemrum. For mange af de store turneringer vil de nuværende rettigheder slutte i 2024, mens andre strækker sig så langt som 2029. 

 

I Danmark er det forskellige virksomheder som har TV/Streaming rettighederne afhængigt af den pågældende turnering. 

 

Vil vil anbefale at du finder den turnering, du gerne vil se i toppen af denne side. Hvor du også kan ses hvilke TV og streaming muligheder, der er i Danmark for at se turneringerne. 

 

Hvor kan man se fodbold gratis?

I Danmark er der som regel ingen tv-kanaler eller streamingtjenester som er gratis eller viser gratis fodboldkampe. 

 

Ved de store fodboldturneringer, såsom VM og EM, har DR nogle gange købt rettighederne til at vise kampene. Hvilke kan ses gratis på DR TV. 

 

I udlandet kan der findes lignende muligheder. F.eks. har BBC en historik om at Champions League finalen skal kunne ses gratis. Faktisk laver de et livestream på Youtube, hvor man gratis kan se kampen. 

 

Den eneste betingelse er at man skal opholde sig i Storbritannien, men ved brug af en VPN kan man nemt omgå denne betingelse og dermed få lov til at se Champions League finalen gratis

Hvor kan man se det danske landshold?

Rettighederne til at det danske landshold kan handles på samme måde som rettigheder til alle de andre fodboldturneringer. 

 

De seneste par år har TV2 ejet rettighederne og i de næste par år, forventes det at de holder på disse rettigheder.

 

Du kan dermed kun se det danske landshold, hvis du enten har et tv med TV2 på, eller du har adgang til TV2 Play.  

Hvor kan man se Champions League?

Champions League er måske den største klubturnering i verden. Turneringen tiltrækker utrolig mange seere og er en af de mest seete sportsturneringer i verden. Hvis du også vil se Champions League har du flere muligheder:

 

Se Champions League på TV

TV3+, TV3 Sport, TV3 Max og V Sport Ultra HD har rettighederne til at vise Champions League i Danmark. Disse kanaler udbydes i en masse tv-pakker

 

Stream Champions League

Det er også muligt at streame Champions League. Du kan dermed selv bestemme fra hvilken enhed, du gerne vil se opgørene i Champions League. I Danmark er det Viaplay, der har streaming rettighederne. 

 

Se Champions League på stadion

Champions League er en af de fedeste fodboldoplevelser man som fodboldfan kan få. Derfor er det selvfølgelig også muligt at rejse hen til din favoritklub og se dem live i Champions League. 

Hvor kan man se Premier League?

Premier League er den rigeste nationale turnering i verden. Derudover er en af de mest sete turneringer og uanset om du er Manchester United eller Brighton fan, skal du selvfølgelig se med. Det har du flere muligheder for:

 

Se Premier League på TV

TV3+, TV3 Sport, Tv3 Max, V Sport Ultra HD og See har rettigheder til at vise Premier League på dansk TV. Du kan få disse kanaler i mange tv-pakker

 

Stream Premier League

Det er også muligt at streame Premier League lige fra den enhed, der bedst passer dig. I Danmark er der Viaplay der har rettighederne til streaming. 

 

Rejs til England og se kampene på stadion

England har en af fedeste fodboldkulturer og derfor et oplagt rejsemål for en fodboldfan. Det er derfor selvfølgelig også en mulighed at rejse til England og se nogle Premier League kampe på stadion. 

Hvor kan man se La Liga?

La Liga har de to gigant klubber FC Barcelona og Real Madrid, som muligvis er de to største klubhold i verden. Hvis du vil følge med i La Liga, har du flere muligheder:

 

Se La Liga på TV

Rettighederne til at vise La Liga på dansk TV er ejet af TV2, hvorfor det vises på TV2 Sport og TV2 Sport X. Du kan få denne kanal i mange tv-pakker

 

Stream La Liga

Det er selvfølgeligt også muligt at streame La Liga. På denne måde vil du kunne se La Liga fra den enhed, der passer dig bedst. I Danmark er det på TV2 Play at du kan se La Liga.

 

Rejs til Spanien og se kampene på stadion

Spanien er en fed rejsedestination og der er masser af fede stadions og fodboldkulturer, du bør opleve. Derfor er det selvfølgelig også muligt at rejse til Spanien og se La Liga. 

Hvor kan man se Serie A?

Napoli, Juventus, AC Milan, Inter og alle de andre hold fra Serie A udgør en af de mest spændende turneringer på verdensplan. Hvis du vil se kampene i Serie A, har du flere muligheder:

 

Se Serie A på TV

TV2 ejer rettighederne til at vise kampene fra Serie A i Danmark. Kampene bliver vist på TV2 Sport og TV2 Sport X og kan nemt fås i de fleste tv-pakker

 

Stream Serie A

Det er også muligt at streame Serie A. Rettighederne til at streame Serie A er i Danmark ejet af TV2 og vises derfor på TV2 Play.

 

Rejs til Italien og se kampene på stadion

Flybilletterne er ofte billige til Italien og atmosfæren på stadionerne er fantastisk. Hvis du har muligheden for at rejse til italien, vil du kunne få en af de fedeste fodbold oplevelser.

Hvor kan man se Bundesliga?

Bundesligaen med Bayern München som den evige favorit til at vinde, er den af top 5 ligaerne der er tættest geografisk på Danmark. Hvis du vil se kampene fra Bundesligaen, har du flere muligheder:

 

Se Bundesliga på TV

TV3 Max, TV3 Sport og See har rettighederne til at vise Bundesligaen på TV i Danmark. Du kan finde disse kanaler i en af mange tv-pakker

 

Stream Bundesliga

Hvis du i stedet hellere vil streame Bundesligaen online, så er det også muligt. På den måde vil du kunne se kampene uanset om det er på din smartphone/computer/tablet/tv osv. Viaplay har streaming rettighederne til Bundesligaen. 

 

Rejs til Tyskland og se kampene på stadion

Der er heldigvis ikke så langt til Tyskland. Det vil derfor også være muligt at rejse til Tyskland og se en af de mange kampe på stadion. 

Hvor kan man se Superliga?

FC København, Brøndby, FC Midtjylland og alle de andre danske superliga klubber kæmper hvert år om det danske trofæ. Hvis du vil se med, har du flere muligheder:

 

Se Superligaen på TV

TV3+, TV3 Max, TV3 Sport og V Sport Ultra HD har rettighederne til at vise Superligaen på tv. Alle disse kanaler er tilgængelige på i flere tv-pakker. Uanset hvilken kanal du ser, vil der være omfattende dækning af superligaen. 

 

Stream Superliga

Hvis du derimod hellere vil streame Superligaen, så har du også flere muligheder for dette. Ved brug af Discovery+ eller Viaplay, vil du kunne se Superliga kampene fra din mobil/tablet/computer/smart tv osv. 

 

Se kampene på stadion

Det er selvfølgelig også muligt at se kampene på stadion. Der vil næsten altid være relative kort afstande til dit nærmest Superliga hold, hvor du kan se kampene live og mærke den fantastiske atmosfære, der kan være i Superligaen. 

Der er sport i abonnementet eftersom at disse kanaler/streamingtjenester er inkluderet:

TV3+ | Viaplay Total