HvorKanManSe

Hvor kan man se French Open?

French Open

TV

fra

249

kr./md.

fra

249

kr./md.

Streaming

129

kr./md.

Billigste mulighed

129

kr./md.

Vil du se hellere se French Open på stadion?

Hvis du drømmer om at rejse til Paris og være en del af French Open, har vi sammensat en omfattende guide, der vil hjælpe dig med at sikre billetter til kampene.

 

Vores guide giver også værdifulde råd om valg af hvor du skal bo, hvor du kan finde billige flybilletter og andre nyttige tips til at gøre din rejse uforglemmelig.

Indholdsfortegnelse

Hvornår starter French Open?

French Open 2023 starter den 22. maj. Dette markerer begyndelsen på en to uger lang tennisturnering, hvor nogle af verdens bedste spillere samles på de ikoniske røde grusbane i Stade Roland Garros i Paris.

 

Finalerne ved French Open spilles henholdsvis d.10 og 11. Juni, hvor at vinderne af de forskellige individuelle turneringer krones. 

Hvor mange runder er der i French Open?

Der er i alt syv runder i French Open, der udgør vejen mod titlen.

 

Nedenunder har vi opridset hver af de 7 runder ved French Open:

  1. Første runde

  2. Anden runde

  3. Tredje runde

  4. Fjerde runde

  5. Kvartfinaler

  6. Semifinaler

  7. Finale

Hvilken kanal viser French Open?

I Danmark er det Eurosport 1 og Eurosport 2, der har rettighederne til at vise French Open på tv. Disse to kanaler bringer dig den omfattende dækning af kampe, analyser, interviews og højdepunkter fra turneringen.

 

Eurosport 1 vil sandsynligvis være den primære kilde til at følge de største kampe og begivenheder ved French Open. De sender direkte fra turneringsstedet og giver dig en førsteklasses oplevelse af den intense atmosfære og spænding, der er forbundet med denne prestigefyldte Grand Slam-turnering.

 

Eurosport 2 er en yderligere kanal, der også kan tilbyde French Open-dækning. Du kan finde ekstra kampe, analyser og baggrundshistorier på denne kanal, der giver dig endnu flere muligheder for at fordybe dig i turneringen.

Hvad koster billetter til French Open?

Prisen på billetterne til French Open kan koste alt i mellem €40 og €320 billetter, hvis du kan nå at få dem. 

 

Vi har skrevet en meget mere uddybende artikel omkring prisen på billetter til French Open, som du kan læse ved at bruge det forestående link.

Hvor meget vinder man i French Open?

Præmiesummen er større end nogenside og fordelt til alle spillere på alle de individulle turneringer samlet, er præmiesummen på €49,6 millioner. 

 

Hvis du vinder enten mændene eller kvindernes single turnering, vil du kunne løbe afsted med €2.300.000 eller det der svarer til cirka 17.000.000 danske kroner. 

 

Vi har skrevet en artikel, der går mere i dybden med dette emne og som kommer ind på præmiepengene ved at hver runde

Andre artikler om French Open

Vi har skrevet flere artikler omhandlede French Open. Disse artikler kan du læse herunder. 

 

Der er sport i abonnementet eftersom at disse kanaler/streamingtjenester er inkluderet:

TV3+ | Viaplay Total