HvorKanManSe

Hvor kan man se Tennis?

TV

fra

249

kr./md.

fra

249

kr./md.

Streaming

129

kr./md.

Billigste mulighed

129

kr./md.

TV

fra

249

kr./md.

fra

249

kr./md.

Streaming

129

kr./md.

Billigste mulighed

129

kr./md.

TV

fra

249

kr./md.

fra

249

kr./md.

Streaming

0

kr./md.

Billigste mulighed

0

kr./md.

TV

fra

249

kr./md.

fra

249

kr./md.

Streaming

129

kr./md.

Billigste mulighed

129

kr./md.

Indholdsfortegnelse

Vil du se tennis på stadion?

Hvis du er en passioneret tennisfan og ønsker at opleve spændingen og atmosfæren ved tenniskampe, kan intet måle sig med at se tennis på stadion. 

 

Af den årsag har vi lavet guides til de fire Grand Slam turneringer, her hjælper vi med hvor du kan købe billetter til kampene, i hvilket område du bor på for at være tæt på kampene, hvordan du finder de bedste og billigste flybilletter og meget andet. 

 

Du kan se disse guides, ved at trykke på en af de 4 fire links nedenunder:

Hvor kan man følge Holger Rune?

Holger Rune har de seneste år kæmpet sig om at tennis ranglisten og er ved at bide sig selv fast som en top 10 spiller i verden. 

 

Dette har medført at mange danskere har fået en stor interesse for hans kampe. 

Holger Rune har en hjemmeside, hvor hans kampprogram for hele året bliver lagt op og opdateret hvis der sker ændringer. Denne side hedder Holgerrune.com.

 

Du kan bruge denne hjemmeside til at holde øje med hvilken turneringer, han skal spille. Herefter kan du bruge vores guide til at finde ud af hvordan du kan se kampene. 

 

Øverst på denne side kan du se hvordan du kan se de 4 Grand Slam turneringer. Og under overskriften “Hvor kan du se atp tennis”, kan du se de resterende turneringer. 

 

Hvor kan du se atp tennis?

Grand Slam turneringer

Vi har lavet guides til hvordan du kan se de 4 Grand Slam turneringer. Uanset om du vil se kampene fra stuen eller du vil rejse ned og se det live. 

ATP 250/500/1000 turneringer

TV2 har købt rettighederne til at vise alle ATP 1000 og ATP 500 turneringer indtil 2026. Derudover har de rettighederne til 36 ATP 250 turneringer. 

 

Disse kampe vil ikke altid blive vist i TV, men vil altid kunne ses på TV2Play. 

 

Hvor kan man se Australian Open?

Australian Open er en af ​​de mest prestigefyldte tennisturneringer i verden og tiltrækker fans fra hele kloden. Hvis du er interesseret i Australian Open, er der forskellige måder, du kan følge med på:

 

Se Australian Open på TV

Eurosport 1 og Eurosport 2 har rettighederne til at vise Australian Open på tv. Disse kanaler er tilgængelige i flere tv-pakker og Eurosport vil give en omfattende dækning af turneringen. 

 

Stream Australian Open

Hvis du foretrækker at se Australian Open online, har Discovery+ købt rettighederne til turneringen.

Discovery+ giver adgang til et bredt udvalg af sportsbegivenheder, herunder grand slam tennis. 

 

Rejs til Australien og se det i virkeligheden

Hvis du ønsker at opleve den unikke atmosfære ved Australian Open i virkeligheden, kan du overveje at rejse til Australien.

 

Turneringen finder sted i Melbourne, Victoria, og tiltrækker tusindvis af tennisfans fra hele verden hvert år. Ved at være der personligt kan du nyde kampe på nærmeste hold, opleve stemningen på stadion og heppe på de danske tennisspillere.

 

Vær dog opmærksom på, at det kræver planlægning og billetkøb i god tid for at sikre dig en plads. Denne del skal du dog ikke være bekymret om, da vi har skrevet en guide om hvordan du kan rejse til Australien og se turneringen live. 

 

Hvor kan man se French Open?

French Open, også kendt som Roland Garros, er en af ​​de mest prestigefyldte tennisturneringer i verden og er kendt for sin unikke grusunderlag. Hvis du er interesseret i at se French Open, er der forskellige måder, du kan følge med på:

 

Se French Open på TV

Der er flere tv-kanaler, der har rettighederne til at vise French Open.

I Danmark er det Eurosport, der har rettighederne, hvorfor at kampene vil blive vist på hhv. Eurosport 1 og Eurosport 2.

 

Stream French Open

Hvis du foretrækker at streame French Open online, er der en streamingtjeneste i Danmark, hvor det er muligt. Discovery+ giver dig mulighed for at se kampene på din computer, mobiltelefon, tablet eller smart-tv. 

 

Rejs til Franking og se det i virkeligheden

Hvis du ønsker at opleve den unikke atmosfære ved French Open, kan du overveje at rejse til Frankrig.

 

Turneringen finder sted på Stade Roland Garros i Paris og er sammen med Wimbledon, de to Grand Slams det er nemmest at komme til som dansker.

 

Vær opmærksom på, at billetter til de mest populære kampe og stadier kan være meget eftertragtede, så det er en god idé at være tidligt ude med dine køb.

 

Vi har lavet en guide, der hjælper dig i gennem billetkøb, hoteller og fly. 

Hvor kan man se Wimbledon?

Wimbledon er en af ​​de mest traditionsrige tennisturneringer i verden og er kendt for sin ikoniske græsbelagte baner. Hvis du er interesseret i at se Wimbledon, er der flere måder, du kan gøre det på:

 

Se Wimbledon på TV

Wimbledon er en af ​​de mest sete tennisturneringer i verden. 

 

I Danmark er det DR som for første gang har købt rettighederne til at vise turneringen. 

 

Stream Wimbledon

Hvis du foretrækker at streame Wimbledon, er det igen DR som har rettighederne. Hvorfor at kampene vil blive vist på DRTV, som er helt gratis.

 

DRTV giver dig mulighed for at se kampe på din computer, mobiltelefon, tablet eller smart-tv.

 

Rejs til London og se det i virkeligheden

Hvis du ønsker at opleve den unikke atmosfære ved Wimbledon i virkeligheden, kan du overveje at rejse til London.

 

Turneringen finder sted på All England Lawn Tennis and Croquet Club. Wimbledon er kendt for sin unikke atmosfære, og det kan være en uforglemmelig oplevelse at være til stede på stadion og se verdens bedste tennisspillere konkurrere.

 

Vi har lavet en guide til dig, omkring hvor du finder billetter til turneringen, herunder også fly og hotel

 

Hvor kan man se US Open?

US Open er den sidste af de 4 Grand Slam turneringer i sæsonen. Hvis du er interesseret i at følge med i denne storslåede begivenhed, er der flere måder, du kan se US Open på:

 

Se US Open på TV

US Open er en meget populær tennisturnering. 

I Danmark er det Eurosport der har tv-rettighederne til at vise kampene. Derfor bliver kampene vist på Eurosport 1 og Eurosport 2.

 

Stream US Open

Hvis du foretrækker at streame US Open, har Discovery+ købt rettighederne til at vise kampene. Discovery+ giver dig mulighed for at se kampe på din computer, mobiltelefon, tablet eller smart-tv. 

 

Rejs til New York og se det i virkeligheden

Hvis du ønsker at opleve den kampene ved US Open live, kan du rejse til New York City.

Turneringen finder sted på USTA Billie Jean King National Tennis Center i Flushing Meadows.

 

At være til stede på turneringen giver dig mulighed for at se kampe på de ikoniske baner og heppe på de danske tennisspillere. 

 

Vi har lavet en guide til hvordan du kan rejse til New York for at se hele turneringen. 

Der er sport i abonnementet eftersom at disse kanaler/streamingtjenester er inkluderet:

TV3+ | Viaplay Total