HvorKanManSe

Hvor kan man se US Open? 2023

US Open

TV

fra

249

kr./md.

fra

249

kr./md.

Streaming

129

kr./md.

Billigste mulighed

129

kr./md.

Vil du se US Open på stadion?

Drømmer du om at rejse til New York og være til stede på stadion under den spektakulære begivenhed, der er US Open?

 

Vi har sammensat en omfattende guide, der vil hjælpe dig med at købe kampbilletter og få mest muligt ud af din oplevelse. Udover billetter vil vi også give dig værdifulde råd om, hvilket område du bør overveje at bo i, samt hvordan du kan finde billige flybilletter og andre nyttige tips og tricks.

Indholdsfortegnelse

Hvornår starter US Open?

US Open er opdelt i to dele. Først vil der spilles kvalifikation til turneringen, og herefter spilles hovedturneringen. 

 

Hovedturneringen for US Open starter i år den 28. august og strækker sig over en periode på to uger. 

 

Inden hovedturneringen begynder, er der dog også en kvalifikationsperiode, hvor spillere der er uden for toppen af verdens ranglisten har mulighed for at kvalificere sig til hovedturneringen. Kvalifikationen til US Open starter den 22. august. 

 

US Open-finalen, der kroner mesterne i herre- og damesingle, samt vindere i doublekategorierne, spilles den 9. eller 10. september afhængigt af hvilken finale der er tale om.

 

Hvor sendes finalen i US Open?

Når det kommer til at se finalen i US Open, har du flere muligheder for at følge med i den spændende kamp om mesterskabet.

 

Uanset om du foretrækker streaming eller at se den på tv, er der forskellige muligheder tilgængelige.

 

Hvis du ønsker at se finalen via streaming, kan du benytte Discovery+ eller Eurosport Player. Både Discovery+ og Eurosport Player tilbyder live-streaming af US Open-kampene, inklusive finalen.

 

Hvis du foretrækker at se finalen på dit tv, kan du tune ind på Eurosport 1 eller Eurosport 2. Der er de eneste kanaler, der har rettighederne til at vise kampen i Danmark.

Hvornår spiller Holger Rune US Open?

Holger Rune er klar til US Open og er placeret højt nok på ranglisten til at han direkte er kvalificeret til hovedturneringen ved US Open. 

 

Selvom det præcise kampprogram for Holger Rune ved US Open ikke er fastlagt endnu, kan vi forvente at se ham i aktion, i de første dage af turneringen formentlig mellem d.28 og 30. August. 

 

For at få opdaterede oplysninger om Holger Runes kampplan og tidsplan ved US Open er det bedst at følge den artikel, som vi opdatere hver gang at det nye kampprogram kommer ud. 

 

Holger Rune vil utvivlsomt få en spændende udfordring foran sig i US Open, da han konkurrerer mod nogle af verdens bedste tennisspillere.

 

Det er vigtigt at bemærke, at tidspunkterne for Holger Runes kampe kan variere afhængigt af turneringens tidsplan, vejrforhold og andre faktorer.

Hvilken kanal viser US Open?

I Danmark kan du se US Open på Eurosport 1 og Eurosport 2.

 

Der er de eneste kanaler der har rettigheder til at vise kampene i Danmark. 

Hvor mange sæt spilles i US Open?

I US Open, er der forskellige regler for antallet af sæt, der spilles i kampene, afhængigt af kategorien.

 

I damesingle og double samt herredouble spilles kampene som bedst af tre sæt. Dette betyder, at spillerne skal vinde to sæt for at sikre sig sejren i kampen. Hvert sæt spilles normalt til første til seks partier, medmindre det ender i en tiebreak, hvor spillerne kæmper om at nå til syv point eller mere med en margin på to point.

 

I herresingle spilles kampene i US Open som bedst af fem sæt. Dette betyder, at spillerne skal vinde tre sæt for at sikre sig sejren i kampen. Hvert sæt spilles normalt til første til seks spil, medmindre det ender i en tiebreak.

Alle vores andre artikler omkring US Open

Vi har skrevet meget mere om US Open. Nedenunder har vi samlet vores andre artikler, som du kan læse. 

Der er sport i abonnementet eftersom at disse kanaler/streamingtjenester er inkluderet:

TV3+ | Viaplay Total