HvorKanManSe

Hvornår spiller Holger Rune French Open?

Holger Rune stiger og stiger på verdensranglisten og Holger Rune vil gå ind i turneringen rangeret som nummer 6 i verden. Holger Rune har allerede i 2023 imponeret med flotte resultater, specielt i Rom og Monte Carlo. 

 

Næste turnering der venter er en af de 4 Grand Slam turneringer, nemlig Roland Garros også kaldt for French Open. Med French Open 2023 lige rundt om hjørnet er mange nysgerrige efter at vide, hvornår Holger Rune vil tage banen. 

 

Holger Rune har kæmpet sig til kvartfinalen af French Open. Her skal han møde norske Casper Ruud. Kampen bliver spillet den 7.Juni klokken 20:15. 

 

French Open er den Grand Slam turnering, hvor at Holger Rune indtil videre har nået længst, i 2022 nået han kvartfinalen, hvor han blevet slået af norsk Casper Ruud i meget dramatisk kamp. 

 

Holger Rune har allerede vist sit talent og potentiale ved at imponere i tidligere turneringer. Hans imponerende fysik, hurtighed og komplette spillestil har givet ham fansene og eksperternes opmærksomhed.

 

Holger Rune er spået en stor karriere og French Open i 2023 er første gang, at han vil være en af favoritterne til at tage en Grand Slam titel. 

 

Finalen for herrernes single turnering i French Open vil blive spillet d.11 Juni. Vi har lavet en guide til hvordan du kan se hele turneringen

 

Nedenunder kan du se kampprogrammet for hele turneringen. Det kan dermed estimeres hvornår at Holger Rune kommer i aktion i turneringen. 

RundeDato
1. Runde28. Maj – 30. Maj
2. Runde31. Maj – 1. Juni
3. Runde2. Juni – 3. Juni
4. Runde4. Juni – 5. Juni
Kvartfinale6. Juni – 7. Juni
Semifinale8. Juni – 9. Juni
Finale10. Juni – 11. Juni

Hvor kan du se Holger Runes kampe?

I Danmark er det Discovery Networks, der har købt rettighederne til at vise French Open. De har valgt at gøre det muligt at se turneringen både på TV og gennem streaming. 

 

TV-muligheder

Discovery Networks ejer de to tv-kanaler Eurosport 1 og Eurosport 2. Det er derfor også de to kanaler, du skal have fat i hvis du vil se French Open på TV. 

 

Vi har et samarbejde med 3 tv udbydere, hvor det er muligt at få de to kanaler. Nedenunder er det et overblik over priserne for TV-mulighederne. 

Produkt

VÆLG SELV TV-PAKKE

177 kr.

Pris/md.

199 KR. I OPRETTELSE

Produkt

STOR TV-PAKKE

659 kr.

Pris/md.

0 KR. I OPRETTELSE

47 TV-KANALER

SPORT

STREAMING

Produkt

STOR TV-PAKKE

779 kr.

Pris/md.

0 KR. I OPRETTELSE

57 TV-KANALER

SPORT

STREAMING

Streaming muligheder

Det er også muligt at streame French Open. I Danmark er der to streamingtjenester, der kommer til at vise alle kampene fra French Open. Dette er henholdsvis Discovery+ og Eurosport Player. 

 

Begge abonnementer har en pris på 129 kroner om måneden, og er dermed en billigere løsning end at købe en ny tv-pakke.  

Der er sport i abonnementet eftersom at disse kanaler/streamingtjenester er inkluderet:

TV3+ | Viaplay Total