HvorKanManSe

Hvornår spilles finalen i French Open?

Når vi nærmere os slutningen af maj måned, er der en begivenhed, der fanger opmærksomheden hos de fleste tennisentusiaster over hele verden, nemlig French Open. Den kommende udgave af French Open i 2023 har arrangørerne offentliggjort datoerne for finalerne, og fans kan allerede begynde at glæde sig til denne spændende begivenhed.

 

French Open løber af stablen d.22 Maj og finalerne vil så blive spillet henholdsvis d.10 og 11. Juni, dog med en forskel på hvornår finalerne spilles for mændene og kvinderne. 

 

For kvinderne vil finalen i singleturneringen på French Open 2023 finde sted den 10. juni. Dette er dagen, hvor de to bedste kvindelige tennisspillere i turneringen, skal kæmpe om Grand Slam titlen på Philippe-Chatrier Court. 

 

På den næste dag, den 11. juni, vil mændenes singlefinale finde sted på stadionet i Paris. Traditionen tro vil de to bedste mandlige tennisspillere i verden stå over for hinanden i en kamp, der vil afgøre, hvem der kan kalde sig mesteren af French Open 2023.

 

French Open er en ikonisk turnering, der spilles på det velkendte røde lerunderlag. Turneringen tiltrækker de største tennisstjerner i verden, hvilket skyldes de mange ATP point der er på spil, samt et kæmpe beløb til vinderen

 

Udover singlefinalerne vil der også være spændende finaler i double- og mixdouble-kategorierne samt finaler for juniorer og veteraner. 

 

Så sæt kryds i kalenderen og vær klar til at opleve tenniskampe fyldt med spænding, intensitet og tennis på det højeste niveau. French Open er lige rundt om hjørnet, og verden venter utålmodigt på at se, hvilke spillere der vil løfte trofæerne og skrive deres navne i tennishistorien.

 

Hvis du er interesseret i at kende de vigtigste datoer for French Open set med danske øjne, så har vi skrevet en artikel om lige præcis dette.

Hvor kan du se finalen i French Open?

Finalen i French Open 2023 er lige oppe over. De fleste tennisfans er spændte og ivrige efter at se den store finale. 

 

Rettighederne til at vise French Open er i Danmark ejet af Eurosport. Af den årsag er det, de to platforme i Danmark som viser turnerningen. Dette er henholdsvis Discovery+ og Eurosport Player. 

 

Alle kampene i turneringen, herunder også finalen vil blive vist på begge streamingtjenester. 

 

Discovery+ er en populær streamingtjeneste, der giver deres abonnenter adgang til et bredt udvalg af sport, dokumentarer, serier og meget mere. Som en del af deres omfattende sportsdækning tilbyder Discovery+ også live-streaming af French Open 2023.

 

Den anden platform, der vil levere dækning af French Open 2023 finalen, er Eurosport Player. Eurosport har i årevis været en førende streamingtjeneste, når det kommer til Sport.

 

Vi har derudover lavet en guide til hvor du kan se hele turneringen

Der er sport i abonnementet eftersom at disse kanaler/streamingtjenester er inkluderet:

TV3+ | Viaplay Total