HvorKanManSe

Hvornår starter French Open?

Er du klar til at opleve spændingen og dramaet ved den kommende French Open? French Open også kaldet Roland Garros, er en af højdepunkterne indenfor tennissporten, fans over hele verden venter spændt på at finde ud af, hvem der vil løfte trofæet i Paris. 

 

Her i Danmark har vi for første gang siden Caroline Wozniacki danske håb om at det kan være en dansker, der ender med at løfte trofæet. 

 

I denne artikel får du alle de vigtige detaljer om, hvornår turneringen begynder, hvor du finder den kommende kampplanen og hvad du skal vide om French Open 2023.

 

Når datoen bliver den 28. Maj, vil selve hovedturneringen gå i gang, hvor at Holger Rune som 6.seedet i verden, allerede er kvalificeret. 

 

Den spændende finale vil finde sted den 11. juni, hvor de to bedste spillere i herre- og damesinglekategorierne vil konkurrere om at blive kronet som vinder af French Open. 

 

Men vent, der er mere! Inden hovedturneringen begynder, vil der være kvalifikationskampe, der finder sted allerede fra den 22. maj. Dette er en vigtig del af French Open, hvor de spillere, der ikke har direkte adgang til hovedturneringen, får en chance for at kvalificere sig. Disse kvalifikationskampe tiltrækker også en betydelig interesse fra tennisentusiaster, da de ofte byder på spændende og intense opgør. Med danske øjne skal vi specielt holde øje med kvindernes rækker, hvor at Clara Tauson har mulighed for at kvalificere sig til hovedturneringen. 

 

Der er dermed flere datoer, du skal holde øje med:

  • 22.Maj – Kvalifikation til French Open begynder.
  • 25.Maj – Udtrækning til hovedturneringen i French Open tager sted. 
  • 28.Maj – French Open (hovedturneringen) begynder. 
  • 11.Juni – Finalen af French Open bliver spillet. 

Datoerne for selve kampene vides ikke endnu, men du kan holde dig opdateret på den officielle side for Roland Garros / French Open.

 

Hvis du ikke selv har tid eller mulighed for at rejse til Paris, så har Eurosport, købt rettighederne til at vise French Open turneringen i Danmark. Det betyder at både Eurosport og deres samarbejdspartner, Discovery+ viser alle kampe. Vi har lavet en komplet guide til hvordan du kan se alle kampene i French Open

 

Hvis du er interesseret i at finde ud af hvor store beløber, der er mulighed for at vinde ved French Open, så bør du læse vores artikel om lige præcis dette. 

Hvornår spiller danskerne i French Open?

Nedenunder er det komplette kampprogram, som det ser ud før turneringen er gået i gang. 

Du kan altså bruge dette kampprogram til at få et overblik over alle kampe inklusiv de danske tennisstjerner. 

 

RundeDato
1. Runde28. Maj – 30. Maj
2. Runde31. Maj – 1. Juni
3. Runde2. Juni – 3. Juni
4. Runde4. Juni – 5. Juni
Kvartfinale6. Juni – 7. Juni
Semifinale8. Juni – 9. Juni
Finale10. Juni – 11. Juni

Hvis du alternativt er interesseret at kende til starttidspunktet for en specifik kamp, vil vi anbefale at du besøger den officielle side for Roland Garros

Der er sport i abonnementet eftersom at disse kanaler/streamingtjenester er inkluderet:

TV3+ | Viaplay Total